در فصل زمستان انواع سایبان‌هایی که مناسب حیاط، پاسیو و حتی روف گاردن هستند می‌توانند فضایی دلنشین برای صرف یک چای داغ زیر برف برای شما فراهم کنند. به طور کلی سایبان به دلیل قرار گرفتن در فضای باز همواره تحت عوامل طبیعی و مخربی مانند گرد و خاک و فضولات پرندگان در معرض آسیب دیدگی است. در فصل زمستان هم برف و باران به این عوامل اضافه می‌شود و اگر برای آن چاره ای نیندیشید، در آخر فصل یک سایبان پاره و کثیف خواهید داشت. برای حفظ زیبایی و افزایش عمر سایبان باید همیشه آن را تمیز نگه دارید. در این مقاله نکات محفاظت از سایبان در زمستان را مرور میکینم .

تاثیر برف روی سایبان:

در هوای سرد چادر سایبان انعطاف خود را از دست می‌دهد و شکننده می‌شود، اگر برف زیادی روی سایبان شما بنشیند به دلیل وزن زیاد ممکن است چادر پاره شود و یا چارچوب سایبان آسیب ببیند.
اگر از سایبان جمع شونده استفاده می‌کنید بهتر است در روزهای برفی و بارانی آن را جمع کنید اما سایبان‌های ثابت به صورت مداوم باید تمیز شوند.

 

حفاظت از سایبان در برابر برف و باران:

امروزه اغلب چادرهای سایبان به گونه‌ای ساخته شده‌اند که در برابر قارچ و اشعه فرابنفش مقاومند. عامل دیگری که باید برای آن چاره اندیشید برف و براران است مخصوصا در فصول پاییز و بهار که به یکباره باران‌های تند و رگباری شروع به باریدن می‌کند و به سایبان‌های تاشو آسیب جدی می‌زند. رعایت موارد زیر تا حدودی می‌تواند در حفاظت از سایبان به شما کمک کند.

 

 

1- تنظیم شیب سایبان:

شیب سایبان باید به گونه ای باشد که آب در آن جمع نشود.

2- استفاده از سایبان‌ برقی سنسور دار:

این نوع سایبان برای مناطقی که آب و هوای قابل پیش بینی ندارد توصیه می‌شود. سنسور مخصص این سایبان‌ها زمانی که در هنگام باد و باران به صورت خودکار جمع می‌شود، حتی اگر خودتان منطل نباشید دیگر نگران آسیب دیدن سایبان‌تان نیستید.

3- تمیز کردن برف از روی سایبان:

استفاده از ابزار مناسب برای برف روبی بسیار حائز اهمیت است چرا که یک ابزار نامناسب ممکن است باعث خراش افتادن روی سایبان‌های آلومینیومی و پارگی چادر سایبان شود. برای تمیز کردن سایبان به هیچ وجه نباید از ابزارهای فلزی و تیز استفاده کنید.

 

ابزارهای مناسب برف روبی

جاروی برف روب:

این جارو برس بسیار نرمی دارد که آسیبی به سایبان وارد نمی‌کند فقط این جارو را در هوای سرد قرار ندهید چرا که باعث می‌شود برس آن یخ بزند و به سایبان آسیب برساند.

دستگاه برگ جمع کن دمنده:

با این دستگاه می‌توانید بدون اینکه با سایبان تماسی داشته باشید برف‌ها را از روی سایبان پایین بریزید اما این نکته را در نظر داشته باشید که این دستگاه برای برف سنگین و زیاد یا برفی که مانده و کامل یخ زده کارایی ندارد.

پارو:

این وسیله فقط برای سایبان‌های غیر پارچه ای کاربرد دارد زیرا لبۀ تیز آن باعث پارگی چادر سایبان می‌شود. هنگام برف روبی سعی کنید لبۀ پارو با سطح سایبان زیاد تماس برقرار نکند.

کلام آخر

آنچه گفته شد را می‌توان بخش کوچکی از دنیای سایبان های برقی دانست که هر روز در حال پیش رفت است. تمام این خدمات نیاز به دانش بالا و وقت بسیار زیاد دارد تا بتواند به آن چیزی که شما نیاز دارید دست پیدا کند. اما سایبان برقی سایه باتیس در حال حاضر با داشتن تیمی متخصص و حرفه‌ای آماده ارائه خدمات به کاربران است. این خدمات از ابتدایی‌ترین بخش تا پشتیبانی نیاز شما را برآورده خواهد کرد و همواره در کنار شما خواهد بود. جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان سایه باتیس تماس بگیرید .